Nowy Obniżka! Jak jeść, by zdrowo żyć Zobacz większe

Jak jeść, by zdrowo żyć

WPS0312

Nowy produkt

Książka przedstawia ogromny wpływ właściwego odżywiania na zdrowie człowieka, zapoznaje i przestrzega przed złymi nawykami żywieniowymi oraz wykazuje rodzaje niebezpiecznych grup produktów. W treści, w możliwie najprostszy sposób opisana została podstawowa, niezbędna i możliwie najbardziej aktualna obecnie, wiedza na temat żywności i potrzeb ludzkiego organizmu w tym zakresie.

Więcej szczegółów

27,93 zł brutto

-30%

39,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Opis

AutorRobert Jarząbkiewicz
ISBN978-83-8119-186-9
WydawnictwoPsychoskok
Rok wydania2018
OprawaMiękka
Liczba stron200
Format148x210
Wysyłamy w:48h - 72h + czas dostawy

Więcej informacji

Książka przedstawia ogromny wpływ właściwego odżywiania na zdrowie człowieka, zapoznaje i przestrzega przed złymi nawykami żywieniowymi oraz wykazuje rodzaje niebezpiecznych grup produktów. W treści, w możliwie najprostszy sposób opisana została podstawowa, niezbędna i możliwie najbardziej aktualna obecnie, wiedza na temat żywności i potrzeb ludzkiego organizmu w tym zakresie. Intencją autora było nie tylko przekazanie niezbędnych informacji o odżywianiu, ale przede wszystkim wykazanie za pomocą zamieszczonych przykładów i analiz, że stosując jedynie właściwą dietę możemy zaopatrzyć organizm we wszystkie niezbędne mu do zachowania długiego zdrowia składniki. Zamieszczona w książce dieta powinna stać się podstawowym kierunkowskazem sposobu odżywiania w większości domów. Nie wymaga ona radykalnych zmian w sposobie przygotowywania posiłków i dobierania składników, ale została przez autora w pełni uzasadniona za pomocą zamieszczonych obliczeń.

Książka skierowana do osób poszukujących sposobu na zdrowe odchudzanie oraz jest niezbędna dla wszystkich zainteresowanych zdrowym trybem życia.

Opinie

Napisz opinię

Jak jeść, by zdrowo żyć

Jak jeść, by zdrowo żyć

Książka przedstawia ogromny wpływ właściwego odżywiania na zdrowie człowieka, zapoznaje i przestrzega przed złymi nawykami żywieniowymi oraz wykazuje rodzaje niebezpiecznych grup produktów. W treści, w możliwie najprostszy sposób opisana została podstawowa, niezbędna i możliwie najbardziej aktualna obecnie, wiedza na temat żywności i potrzeb ludzkiego organizmu w tym zakresie.